Ei.
Nykyisenä asiakkaana voit jatkaa saman tilin ja sähköpostiosoitteen käyttöä kuin aiemmin.
Ainoa muutos koskee kirjautumistapaa.
Ei.
Nykyisenä asiakkaana voit jatkaa saman tilin ja sähköpostiosoitteen käyttöä kuin aiemmin.
Ainoa muutos koskee kirjautumistapaa.